Nyheder · Resultater 1997 - 2007 · Træning · Forside Maj 26 2022 01:50:00
Navigation
Nyheder
Resultater 1997 - 2007
Ironman program 2007
Foredrag om træning
Træning
Svømmetræning
Lidt om Senna
Træningskalender
Forside
Kontakt mig
Billedegalleri
Klubmedlemskab
Produkter fra Google

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sennamadsen.dk/public_html/fusion/php-files/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
DM i duathlon
Stævner

Den 27.maj deltog jeg og 16 af mine klubkammerater fra Esbjerg tri og multisport i DM i duathlon, som blev afholdt i  min egen og klubbens hjemby:Esbjerg.


Distancen var 10 km løb - 40 km cykling - 5 km løb. Ruterne var centreret  omkring torvet i midtbyen. Løberuten var en rundstrækning på 1,666 km - fint. Cykelruten var en rundstrækning på 5 km med 2 u-sving og et skarpt sving plus et dumt pump. Denne teknisk svære rute er ikke lige noget for mig. Jeg vil hellere ud på landevejene og køre nogle lange lige strækninger, men i vore dage er DM-arrangørerne meget interesseret i "publikumsvenlige ruter". Jeg kørte derfor ikke optimalt. Der var tilmed vådt og jeg tog igen chancer.


Lidt tilfreds...Det gik rimeligt og jeg fik hvad jeg kom efter : en sølvmedalje i tiden 2.43.52 og kørte ikke hårdere end at jeg kunne træne dagene efter. Jeg tog ikke kampen op med min rival, Inger Plum, som løber rimeligt stærkt. Det viste sig, at det skulle jeg have gjort, for hun punkterede - men sejg som hun er, fik hun det ordnet og vandt alligevel. Stærkt synes jeg.
Det gik godt for nogle af mine klubkammerater og dårligt for andre.

Det blev til medaljer for 3 age-group, sjovt nok alle kvinder. Anette Enemark i aldersgruppen 40-44 var debutant og vandt en sølvmedalje i en imponerende tid af 2.35.56 - det til trods for hun havde et styrt i et skarpt sving og døjede med kramper på cykling. Majbritt Lykke Jensen, der ligeledes var debutant vandt en flot bronzemedalje i aldersgruppen 25-29 i tiden 2.53.44.


Lykke Krarup havde debut i eliten. Lykke kørte sidste år i aldersgruppen 35-39 og viste i år, at hun er rigtig sejg. Der skal et vist mod til at stille op i eliten - angsten for at falde igennem lurer, men Lykke gjorde det flot. Hun løb rimeligt og formåede at finde en gruppe at cykle med (for eliten er drafting tilladt, mens age-grouper ikke må ligge på hjul) og kom i mål på en flot 9.plads i tiden 2.25.36, 16 minutter efter vinderen Sine Gasbjerg fra tri 4, som er på landsholdet.


Desværre udgik 4 af klubbens atleter af forskellige grunde. Per Tingskov og Christina Olesen udgik pga punktering. Kirsten Pettersson, der havde håbet på en podieplads og også skulle prøve kræfter på eliteniveau, udgik efter 15km cykling. Kirsten lå som nr. 5 efter løb i en rigtig flot tid, men fandt aldrig en gruppe at cykle med og det kræver en del kræfter at "køre alene", når de andre ligger på hjul. Lars Mortensen udgik ligeledes.


Jan Sørensen og John Cumming havde også debut og gjorde det rimeligt. Jan havde løbet Københavns marathon søndagen inden og var lidt mærket. Jan kom igennem på 2.34.45 og John på 2.27.17.


Hans Henrik Schmidt vandt sidste år guld i sin aldersklasse og ville ligeledes prøve kræfter med eliten. Det gik rigtigt flot - det til trods for at HH blev trækdyret i sin cykelgruppe. Hans Henrik gjorde det i tiden 2.02.40 og var oppe imod verdenseliten Rasmus Henning, der vandt i tiden 1.53.51.

At deltage i DM er altid sjovt og det gode er at man ikke skal kvalificere sig. Alle kan stille op og prøve kræfter med de "store".


Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Google reklamer