Nyheder · Resultater 1997 - 2007 · Træning · Forside Oktober 22 2021 06:02:50
Navigation
Nyheder
Resultater 1997 - 2007
Ironman program 2007
Foredrag om træning
Træning
Svømmetræning
Lidt om Senna
Træningskalender
Forside
Kontakt mig
Billedegalleri
Klubmedlemskab
Produkter fra Google

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sennamadsen.dk/public_html/fusion/php-files/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Jels tri/sydjysk cup
Stævner

Så kom turen til 3. afdeling af sydjysk cup, som foregik ved  og i Jels sø. Distancen var kort; nemlig 500 svømning i Jels sø - 23 cykling - 5,2 løbAnnemette, Mig selv of StineDet er 12. weekend i træk, at jeg er i konkurrence, så jeg er noget spændt på, om jeg kan holde gejsten oppe. Jeg skal til Europamesterskaberne i København næste søndag, så er der da endelig pause inden den store dag den 4.august (ironman i Fredericia).

Vandet i jels sø ser dejligt ud: spejlblankt og 19 grader varmt
Jeg får en rigtig god svømmestart. Ingen chikaner, god plads og det kører bare for mig. Efter den anden store gule bøje, hvor der kun er 200m til land, møder jeg Annemette Momsen, som jeg ved svømmer rigtig godt. Hun er så cool, at hun svømmer i bikini - derfor kan jeg straks kende hende. Det gør mig så glad, at jeg svømmer til og pludselig ser jeg tre (gode svømmere) jeg kender lige foran mig: Per Tingskov, Kurt Olsen (min mand) og Steen Ludvigsen. De når dog op i skiftezonen lige før mig, men jeg er hurtigt ude. Kurt når mig først på cykel efter 5 km - det kan jeg ikke helt forstå. Senere får jeg forklaringen: han må have været godt forvirret  efter at have ligget vandret:Han havde fået cykelskoene på, inden han havde taget våddragten af.

Da jeg kommer ind fra cykling- vi skulle selvfølgelig lige have en ordentlig skylle på de sidste 5km cykling - ligger jeg som nummer tre af alle kvinder. nr. 1 er Dorthe Randi Schmidt og nr. 2 en ung pige fra Vejen. Jeg vil prøve at nå den unge pige. Gennem hele den snørklede vej gennem skoven, kan jeg ikke se hende. Da vi kommer til det lange lige stykke ser jeg hende. 300 m foran. Hun stopper op og tager vand ved depotet. Det giver startskuddet til at indhente hende. Jeg sætter farten op og fornemmer at jeg kommer  tættere på. Jeg tænker: bare rolig, du har 2 km. Jeg overhaler hende, da der er 1,5 km til mål. Bevidst sætter jeg farten op, lige da jeg overhaler hende og løber alt hvad jeg kan i håbet om at hun vil give op. Hun kan jo ikke se at jeg har det dødhamrende hårdt. Jeg kender det fra mig selv, når jeg bliver overhalet: enten tager man kampen op eller man tænker: skidt pyt vi er alligevel ikke i samme aldersgruppe. Jeg løber, hjertet hamrer og pludselig kan jeg ikke mere høre hendes skridt. Yes, hun resignerede. Jeg løber i mål som nr. 2 af alle kvinder og vinder samtidig min aldersgruppe k 50-59 og får 10 points i sydjysk-cup-konkurrencen.

Efter dagens stævnePå billedet ser du to piger, nemlig Annemette Momsen (K40-49) fra Århus 1900 og Stinne Noer (junior) fra Vejen, som hjalp mig til at få en af de rigtig gode dage, hvor alt bare klappede. Nu glæder jeg mig rigtigt meget til EM i København. Jeg var lidt down oven på DM i Århus - her lærte jeg, at jeg er mere til varme end til kulde.

Jeg træner til ironman i Fredericia og det er ret hårdt at køre disse sprintdistancer, når man i ugens løb træner det lange. En weekend til så får jeg fred til at træne. Samtidig har jeg ferie fra næste uge - så skal der trænes - dejligt.

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Google reklamer