Nyheder · Resultater 1997 - 2007 · Træning · Forside September 26 2021 18:03:51
Navigation
Nyheder
Resultater 1997 - 2007
Ironman program 2007
Foredrag om træning
Træning
Svømmetræning
Lidt om Senna
Træningskalender
Forside
Kontakt mig
Billedegalleri
Klubmedlemskab
Produkter fra Google

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sennamadsen.dk/public_html/fusion/php-files/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Bronzemedalje som triatlet i fremmed land
StævnerDen 14.oktober (som er en mærkedag for mig: min mors fødselsdag/dagen før min egen) begav jeg mig til Viborg for at deltage i Danmarksmesterskab i 8 km cross-løb.

Da jeg sammen med 3 andre fra Esbjerg ankommer til Viborg Højskole, er min første indskydelse:

                             HVOR ER SKIFTEZONEN

Nå nej, vi skal jo kun løbe. Det er et fremmed land. Det er Danmarks løbe-elite, jeg møder. De ser anderledes ud end os triatleter. De er tyndere - ingen muskler - ingen overarme - shorts og singlet (jeg er i korte tights og tritop). De fleste sidder i græsset med deres pigsko og roder med et eller andet lille instrument. Jeg tager mod til mig og spørger en tilfældig ung pige, hvad hun laver. Jeg forstår ikke svaret, men lader som om. For mig lød det som om hun løsnede et eller andet - det fatter jeg ikke.

Jeg kender enkelte af navn og ved hvem de er, men ikke nok til at jeg kontakter dem.

Jeg savner min cykel og min våddragt - ja for det ikke skal være løgn savner jeg alle de millioner af problemer, jeg kan finde på til et tristævne - alle de "skæbnesvangre" valg jeg skal tage.

Jeg har stort set rejst mig fra sofaen og har utroligt svært ved at tage løbet alvorligt. Alle de andre er garanteret hundenervøse, men jeg har ikke trænet op til denne dag, da jeg siden 9.september har restitueret. Jeg har desuden ikke løbet "stærkt"/intervaller siden marts-måned. Hvad kan jeg egentlig/hvad laver jeg egentlig her?? Til træning har jeg løbet 8-10km i en hastighed a 5.40-6.min pr.km. Langsommere kan det vist ikke blive. Nu skal jeg løbe 8 km konkurrencer i bakker. Jeg sætter mig to overkommelige mål: ikke blive sidst og under 50 minutter.

Med disse 2 mål i baghovedet klarer jeg det godt. Jeg har et fantastisk løb, idet jeg finder en hastighed på omkring 5.20, som jeg holder hele vejen og kan tage en spurt til sidst. På de to sidste lange bakker overhaler jeg ovenikøbet en ung pige fra AGF. Jeg bliver langt fra nr. sidst.

Ruten var sej, men sjov. En rundstrækning som et 8-tal på 2 km med tre lange bakker og to små. Jeg frygtede at jeg måtte gå til sidst, men det viste sig at jeg var rigtig god i bakkerne. Jeg havde det hårdere på det eneste flade stykke gennem målområdet, som bestod af tungt, vådt græs - det var som om benene blev hængende nede i græsset. Til gengæld følte jeg det rigtigt godt i bakkerne.

Jeg vandt en bronzemedalje i K55-59, for mange af de gode løbere, der findes i Danmark i min aldersgruppe
havde valgt at blive hjemme.

Jeg erfarede, at jeg er triatlet og ikke løber. At jeg sendte dette signal var åbenbart tydeligt, for en deltager spurgte mig: hvordan føles det som triatlet at deltage i et DM i løb. Jeg kunne ikke svare andet end: mærkeligt - der mangler noget!

At kvinder i min alder kan løbe stærkt fik jeg bevis på. Vinderen af min aldersgruppe, Ingelise Jensen fra Viborg, løb blot 40 sekunder langsommere end min 24årige klubkammerat Kirsten Pettersson. Ufatteligt.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Google reklamer