Nyheder · Resultater 1997 - 2007 · Træning · Forside August 19 2022 06:24:18
Navigation
Nyheder
Resultater 1997 - 2007
Ironman program 2007
Foredrag om træning
Træning
Svømmetræning
Lidt om Senna
Træningskalender
Forside
Kontakt mig
Billedegalleri
Klubmedlemskab
Produkter fra Google

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sennamadsen.dk/public_html/fusion/php-files/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
35 km på halvfladt dæk - øv
Nyheder

Jels duathlon åbner for 6.år i træk min sæson. Vintertræningen skal vise sit værd. Min vintertræning har stået på tempoløb, lange svømmepas og mindre cykling end sidste år - dels pga mere arbejde, men lige så meget pga af den forbandede blæst.

Ruten er hård: 5,5 løb - 44 cykling - 5,5 løb.

Den første løbetur gårperfekt. 5,5 km på 25.06 (4.39/km). Jeg følger pænt med min 5 år yngre konkurrent Bodil Nielsen fra Åbenrå og kan se min massør Jan Sørensen det meste af runden. Jeg er optimistisk - min løbetræning har båret frugt.

Jeg kommer hurtigt ud på cyklen og træder godt i pedalerne. Computeren viser 29-31km i timen - fint og jeg føler mig ikke forpustet. Sådan kan jeg godt køre 44 km. Min klubkammerat Per Tingskov overhaler mig efter 5-6km. Yes - bedre løbetid end han !! - men ak glæden er ofte så kort - pludselig siger computeren 24km i timen , så 21 - hvad er galt? jeg træder hårdere og hårdere - det føles ikke rigtigt.

Jeg står af cyklen - så skete det for første gang i lang tid: baghjulet er halvfladt. Hjemmefra har jeg besluttet, at hvis det sker, vil jeg udgå.

Jeg cykler langsomt videre, alligevel bedre end at gå. En venlig deltager på mtb spørger om han kan hjælpe, men han har ingen pumpe. Forude ser jeg en deltager trækkende med sin helt flade cykel. Jeg cykler hen til ham, står af og vi begiver os mod målområdet. Der er 3-4km til mål.

Så kommer endnu en deltager på mtb. Han har en pumpe og får pumpet min cykel. Den holder. Jeg cykler til mål med den hensigt at udgå. Jeg står af, mærker at den stadig er relativ hård. Jeg tager chanchen og kommer hele vejen rundt igen (22km), selv om jeg godt mærker at det bliver tungere og tungere, jo mere flad den bliver. jeg ville så gerne løbe anden tur - måle migselv. Hvad er jeg til??

Jeg løber ud sammen med en ung mand (ham med pumpen). Ma ma mia - det var da noget hårdere end jeg husker det. Jeg smider den ene bluse efter den anden, også de løse ærmer ryger og handskerne.

Jeg sejrede over migselv. At være udgået i sin bevidsthed og alligevel finde motivation til at gennemføre, det er for mig en kæmpe sejr. Bodil Nielsen vandt velfortjent min aldersklasse K50+. Hun er eminent på encykel og løbe kan hun også. Jeg får aldrig at vide, om jeg kunne have vundet denne gang - men skidt pyt - der kommer altid et stævne til.

Vejret var rimeligt, ingen regn, lidt sol og kun lidt blæst (når man er i Vestjylland) - dog lidt køligt.

Jeg elsker ruterne i Jels og glæder mig allerede til Jels triathlon, om det skal være den korte eller den halve ironman, ved jeg endnu ikke. Den korte er sjovest, men jeg er bedst til det lange (der behøver man ikke halse af sted med hjertet siddende i halsen).

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Google reklamer