Nyheder · Resultater 1997 - 2007 · Træning · Forside Maj 25 2022 23:47:51
Navigation
Nyheder
Resultater 1997 - 2007
Ironman program 2007
Foredrag om træning
Træning
Svømmetræning
Lidt om Senna
Træningskalender
Forside
Kontakt mig
Billedegalleri
Klubmedlemskab
Produkter fra Google

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sennamadsen.dk/public_html/fusion/php-files/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Vejle duathlon stafet
Stævner

Efter halv marathon i Bramming og Holstebro tri kristi himmelfartsdag, kom turen til vejle duathlon.

Jeg er stadig mentalt træt efter præstationen i Bramming, hvor jeg føler jeg gjorde noget ultimativt. En sådan koncentration kan jeg ikke hver søndag stable på benene.

Jeg fik derfor overtalt Kurt til, at vi i Vejle skulle deles om strabadserne. Den var han med på.

Efter mange overvejelser om fordeling af 5,5 løb- 40 cykling- 5,5 løb, fandt jeg på den bedste løsning: jeg løb den første tur og Kurt gjorde så resten.

Det var en god løsning - Kurt fik også god træning. Jeg løb om kap med Marianne Balleby fra AAig - vi var gode til at presse hinanden. Jeg afprøvede mit nyligt købte garminur - det virkede. Det var sjovt at følge med i tiderne. For det meste sagde den 4.32 og jeg tænkte, at det var en pæn tid. Indimellem sagde den også 4.55 - helt naturligt, for der var nogle pæne bakker.
Marianne og jeg kom ind stort set samtidigt, idet jeg turde tage en spurt til sidst. Jeg var glad for at kunne give stafetten videre. 40 km cykling forekom mig denne vindstille solskinssøndag helt utopisk.

Jeg fik nu muligheden for at se de hurtige drenge. Feltet var ikke stort - til gengæld deltog nogle af landets bedste duathleter. Et fantastisk syn at se dem fare forbi - først på cykel og siden på løb. Sikken nogle skift de havde. Vildt hurtigt. Også her er man amatør - nå, men jeg gør det jo kun for sjov.

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Google reklamer