Nyheder · Resultater 1997 - 2007 · Træning · Forside Oktober 22 2021 04:22:18
Navigation
Nyheder
Resultater 1997 - 2007
Ironman program 2007
Foredrag om træning
Træning
Svømmetræning
Lidt om Senna
Træningskalender
Forside
Kontakt mig
Billedegalleri
Klubmedlemskab
Produkter fra Google

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sennamadsen.dk/public_html/fusion/php-files/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Holstebro triathlon
StævnerDet er nu blevet tradition for mig at være med til Holstebro triathlon, som altid finder sted på Kristi Himmelfartsdag. Den faldt i år på 1. maj - men triatleter har andet at tage sig til end at demonstrere - der kom lidt over 100 og vejret blev langt bedre end lovet af metereologerne. De havde sagt regn , men det blev til sol. hvor heldig kan man være.

Til gengæld var jeg lidt uheldig i svømning. Jeg har trænet lange svømmepas med henblik på en god grundtræning til VM i Almere. Jeg svømmede ikke særligt hurtigt, men endte med at ligge i mine egne tanker svømmende ude i et hav langt væk fra Danmark - jeg ved ikke, hvad de andre tænkte på, men faktum er at jeg tre gange svømmede direkte ind i en svømmer, der var på vej tilbage. Det skal siges, at vi ikke svømmede på baner, men i et stort bassin uden banetorv. Min svømmetid blev katastrofal langsom. Til gengæld blev min cykel - og løbetid 2. bedste tider nogensinde. Min løbetid var jeg meget glad for - her overhalede jeg 3 piger og 4 mænd. Det gode var, at jeg havde det godt. Løberuten er mentalt krævende. 7 km: 3,5 ud med tre lange "afsnit", som man synes aldrig får nogen ende. Jeg var på et tidspunkt derude, hvor jeg talte lygtepæle. Så går det ligesom lidt lettere. Jeg kunne tælle fem lygtepæle frem - puha så var det stykke løbet og pludselig var jeg ved tunnellen og så hurtigt ind gennem et par smågader og mål er i sigte.

Vi fik flotte brugbare præmier. Jeg blev nr 2 i klassen K40+ med 9 deltagere. Det var jeg tilfreds med. Jeg vandt en fusion-hue til 170kr. Jeg fik stjålet mine løse ærmer, som jeg havde lagt i en busk lige efter skiftezonen. Kurt ville gerne have huen, så nu har vi byttet: han har fået huen og jeg har arvet hans løse ærmer. Dem kan jeg ikke undvære - for jeg fryser altid på cykel.

Jeg glæder mig allerede til at være med næste år -

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Google reklamer