Nyheder · Resultater 1997 - 2007 · Træning · Forside Maj 20 2024 08:58:55
Navigation
Nyheder
Resultater 1997 - 2007
Ironman program 2007
Foredrag om træning
Træning
Svømmetræning
Lidt om Senna
Træningskalender
Forside
Kontakt mig
Billedegalleri
Klubmedlemskab
Produkter fra Google

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sennamadsen.dk/public_html/fusion/php-files/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
haderslev triathlon
news: sennamv.jpg I dag deltog jeg i Haderslev triathlon og vandt aldersklassen 40-59. Svømningen gik rimeligt,selv om jeg først ved den første gule bøje fik styr over vejrtrækningen. På de sidste 200 m ind, hvor jeg ellers plejer at kunne give gas (når mål er i sigte), svømmede jeg om kap med en debutant (fandt jeg ud af senere). Han svømmede skiftevis crawl og bryst. Jeg var noget rundtosset i skiftezonen (skulle nok alligevel have taget lidt vat i ørerne) og det bliver ikke mit livs skifte. Cyklingen var nær endt i en katastrofe. Måske stadig lidt forvirret ser jeg ikke en besynderlig forhindring,der skal få bilerne til at køre langsomt, nemlig tre lyserøde, runde  forhøjninger i asfalten, forskudt som var det en pukkelpist. Jeg når ikke at dreje indenom. Hvor dum kan man være tænker jeg om migselv. Jeg redder mig igennem og cyklen får heldigvis heller ingen skader. Ruten er en ud-hjem-rute. Det kan jeg godt lide - så møder man alle de hurtige, der er på vej tilbage. Det er altid spændende , hvornår den første kommer. Herefter kan man følge med i hvor langt fremme alle de andre er - især Kurt venter jeg på at møde. Jeg bliver overhalet af en del mænd: haha jeg svømmede hurtigere!! Jeg var rigtig god på løb, bl.a. fordi jeg havde en lille sød hare foran mig, der inspirerede mig til at løbe stærkere end jeg egentlig kunne. På billedet ses min lille hare til højre for mig, Stinne Westen Noer, der vandt ungdomsklassen.
Her står jeg også sammen med atleter som Gitte Rømer fra Århus, Rasmus Stubager fra OTK og Christian Marloth fra Tri4. En stor ære for Esbjerg triathlon team.

Vejret og specielt dammen viste sig fra sin gode side. Ingen bølger og 17 grader vand.

Jeg fik bedre løbetid end en af mændene fra min løbeklub i Esbjerg- det er jeg yderst tilfreds med, da han plejer at være god til løb.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Google reklamer