Nyheder · Resultater 1997 - 2007 · Træning · Forside September 22 2023 17:21:11
Navigation
Nyheder
Resultater 1997 - 2007
Ironman program 2007
Foredrag om træning
Træning
Svømmetræning
Lidt om Senna
Træningskalender
Forside
Kontakt mig
Billedegalleri
Klubmedlemskab
Produkter fra Google

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sennamadsen.dk/public_html/fusion/php-files/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Esbjerg cross duathlon
Nyheder
I dag deltog jeg i Esbjerg cross duathlon, hvor jeg skulle løbe 2x3 km, idet jeg havde overtalt Anette Enemark til  at cykle de 10 km. Jeg startede dagen med at løbe 5km hjemmefra og det gik utroligt langsomt, men da startskuddet gik, var jeg frisk. Ella dannede stafet med vor formand (Carsten) og hun var til min forbløffelse ikke så langt foran som jeg havde ventet. Jeg løb side om side med Tine Kofoed fra OTK (gravid).Jeg kom under 14 minutter på de første 3km, nemlig i tiden 13.50, hvilket jeg var yderst tilfreds med. Da vi skulle til at jogge lidt rundt, inden vi skulle ud på næste tur, kom der et gedigent regnvejr med hagl islæt.
Carsten kom ind og Ella løb ud. Pludselig - hurtigere end forventet - kommer Annette - af med overtøj og hue og af sted. Det var ikke så tungt som forventet. En rigtig sjov oplevelse. Cykelruten var flere steder fyldt med dyb mudder og jeg har aldrig set så beskidte cykler og bagdele. Flere havde så meget mudder i ansigtet, at man næsten ikke kunne kende dem. Også løberuten blev mere og mere tilmudret og flere tog en lang glidetur og var nede at ligge i vendepunktet, som udartede sig til den rene sæbe. Jeg havde valgt at løbe i pigsko og det var uden tvivl en god ide, til trods for at der var et par 1oo m asfalt - Ja, de sidste dages regn havde gjort sit til at det blev en rigtig crossdag.

Vi var hele 14 deltagere fra klubben. Arne og Hans Henrik deltog i den lange distance 3-10-3-10-3. Hans Henrik kom i mål før Arne og blev hermed klubmester.  Anders og John deltog i den korte 3-10-3. Keld, som også kandiderede til klubmestertitlen, udgik efter 2.løberunde med henvisning til mekaniske problemer - det fremgik ikke helt om det var cyklen. Anders gjorde det flot og vandt seniorklassen. Til lykke herfra.
5 (Lykke,Dorthe,Lone C, Palle,Jan) deltog i crossløbet. 2 af dem varmede så godt op, at de ikke nåede til start og klubben gik glip af en sejr. Lidt ærgeligt.

Nørreskoven er godt område for en crossduathlon og ialt deltog 65 atleter fra mange forskellige klubber i det jysk-fynske område. Selv landsholdsatleter var med, læs mere om deres kamp på www.dtrif.dk og se billeder på www.motionsbilleder.dk.

Tiderne kan ses på www.e-t-m.dkKommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Google reklamer