Nyheder · Resultater 1997 - 2007 · Træning · Forside Maj 20 2024 07:04:33
Navigation
Nyheder
Resultater 1997 - 2007
Ironman program 2007
Foredrag om træning
Træning
Svømmetræning
Lidt om Senna
Træningskalender
Forside
Kontakt mig
Billedegalleri
Klubmedlemskab
Produkter fra Google

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sennamadsen.dk/public_html/fusion/php-files/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Lidt om Senna

En dag uden træning er en dag uden mening

Min Ironman 2001 i Fredericia.
12.41.59. sådan!
3. runde af 4. Det gør stadig ikke ondt.
Her står jeg ved indgangen til svømmeområdet. Nu er der ingen vej tilbage

Baggrund

Indtil jeg flyttede til Esbjerg 1996 dyrkede jeg stort set ingen sport. Jeg har altid været glad for svømning, men kunne kun brystsvømning. Jeg svømmede 1 gang om ugen 500 –700m , hvilket jeg var stolt af. Jeg begyndte at løbe i Esbjerg Motion i 1996, hvor Hanne Nedergård trak mig rundt på 5 km. Herefter var jeg solgt til løb.

Jeg ville også svømme og opdagede at der var et hold for triathleter med ”ældre ” mennesker. Derefter gik det stærkt. Jeg har været med til det hele: danmarksmesterskaber, nordiske mesterskaber, europamesterskaber og så sandelig også et verdensmesterskab i IRONMAN – så kan man ikke nå længere.

Min force er at jeg elsker at træne og at afprøve træningsteorier i konkurrencer. Jeg konkurrerer mere med mig selv end med andre.

Jeg bruger megen tid på at lægge træningsplaner, der passer ind i min hverdag og udnytter hvert et lille hul til træning. På den måde kan jeg træne mere.

Jeg elsker at svømme og løbe. Cykling har endnu ikke fundet plads i mit hjerte – måske kommer det en dag. Havsvømning er min favorit

Google reklamer